Beckhamite perekond

Vutitäht David Beckhami abikaasa Victoria postitas jõululaupäeval sotsiaalmeediasse pildikese, kus poseeris pea kõigi oma lastega. Fotole oli jõudnud ka vanima lapse Brooklyni abikaasa Nicola Peltz. Perekonna Miamis tähistatud jõuludele ei jõudnud Bekchamite võsuke Romeo.

Kardashian-Jennerid

Tõsieluperekonna Kardashian-Jennerite jaoks on jõulud suur püha, mida iga aasta tähistatakse suure peoga. Perekonna tuntuim staar Kim Kardashian avaldas sotsiaalmeedias mitu fotot, kus poseerib enda lastega.

Hiljuti taas emaks saanud Kourtney Kardashian valis peo jaoks selga musta karvase mantli.

Khloe Kardashian jagas oma Instagrami kontol lõbusat videokest, kus kõik tema õed ja ema Kris Jenner jõule naudivad ja eraldi klipikese pühade jaoks kokku panid. Videost on puudu Kim Kardashian.

Reese Witherspoon

Näitlejanna Reese Witherspoon näitas, kuidas tema perekond jõule tähistab. Fotoseeriast leiab klõpse nii Reese’i lastest, koertest kui ka uhkest pidulauast.

John Legend

Muusik John Legend veetis jõulupühad abikaasa ja kolme lapse seltsis. „Minu jõulumeeskond,“ kirjutas ta Instagrami postitatud pildiseeria juurde.

Trumpide perekond

Ameerika Ühendriikide eelmise presidendi Donald Trumpi perekond tähistas jõule suures hiilguses. Perekond poseeris kaunilt foto jaoks, mis postitati Trumpi loodud Truth Sociali platvormile.

Paris Hilton

Ärinaine ja seltskonnatäht Paris Hilton postitas jõulupühade ajal Instagrami pildikese endast, abikaasa Carter Reumist ja nende kahest lapsest. „2023. aasta alguses ei oleks ma ette kujutanud rõõmu ja tänulikkust, mida sel hetkel tunnen. Minu imeline neljaliikmeline pere, minu täitunud unistus,“ kirjutas Paris foto juurde.

Mariah Carey

Jõulukuninganna Mariah Carey avaldas sotsiaalmeedias koomilise video, kus laulab enda kuulsat jõululaulu laste seltsis. Lühike video kogus Instagramis üle miljoni meeldimise.