Piret Järvis-Milderi ning tema muusikust kaasa Egert Milderi perre sündis 21. märtsil teine laps. Vanemad otsustasid pisipojale panna nimeks Max Milder. Kolmapäeval postitas Piret oma Instagrami mitu vahvat pilti, kus poseerib nii pojaga kui ka abikaasa Egertiga.

Rõõmus ema-poja duo vaatab osadel piltidel kaamerasse ja vastu säravad Pireti ja Maxi sinised silmad. Põnnil on käes roosakas närimislelu ja ta kannab hallikasbeeži pluusikest. Piretil on seljas mustvalgete triipudega pluus ja ta hoiab poega hellalt süles. Ühel naljakam pildil on ta otsustanud keele kelmikalt suust välja lükata. Poole fotoseeria pealt liitub duoga Egert, kes ilmub Pireti selja taha ja teeb humoorikaid nägusid.

„Oma 2023. aasta tippsaavutusega (viimastel piltidel koos kaassaavutajaga),“ kirjutab Piret toreda fotoseeria all. Postituse on meeldivaks märkinud üle tuhande Instagrami kasutaja.

Lisaks pojale Maxile kasvab Milderite peres ka tütar Milli, kes nägi ilmavalgust 2020. aasta 14. augustil. Egert ja Piret abiellusid 2017. aastal Gruusias. Paar kihlus 2016. aasta oktoobris Fääri saartel looduslikult väga erilises ja imeilusas kohas, kus kohtuvad Fääride suurim järv Sørvágsvatn ja Atlandi ookean.