Esmaspäeval jäid Rock ja Rose kaamerate New Yorgi linnas ringi jalutades. Nad liikusid suures linnas koos ringi ja seadsid seejärel sammud Rocki korterisse. Oma riietusstiili hoidsid nad tagasihoidlikuna ning nägid kohati sarnased välja - nii Amber kui ka Chris kandsid päikeseprille.

Amber oli selga valinud hallikasmusta pusa, mille peal kandis ta nahkjakki. Chris kandis sinist nööpidega särki, mille peal oli tal must jakk. Mõlemal olid jalas lohvakad püksid ja tossud. Fotodel, mis paparatsopiltnikel õnnestus räpparist ja koomikust teha, on näha, kuidas Rock viskab Rose’iga sõbralikult nalja. Siiski on veel vara öelda, kas tegemist on uue kuuma paariga, kuna ühtegi hellitust nad teineteisega ei jaganud ning nende suhte iseloom on teadmata. Kumbki neist pole avalikkusele kommentaare jaganud.

Räpparil ja koomikul on pisut skandaalne minevik. Varem oli Amber paar räppari Kanye Westiga, kes 2010. aastal andis koos Rockiga välja loo „Blame Game“. Loosse on lisatud hiphopi-teemaline nali, mida Rock esitab ning kus ta kiidab naise riietusstiili ja seksuaalsust. Väidetavalt andis loole inspiratsiooni Westi suhe Rose’iga, kellega ta oli kaks aastat enne loo väljatulekut tutvunud.

Nii Amberi kui ka Chrisi suhteminevik on üpris kirju. Chris on viimased üheksa kuud vallaline olnud, vahendab Page Six. Varem oli ta suhtes Lake Belliga, kellega esimesed vihjed kooselu kohta tekkisid 2022. aasta juunis. Aastatel 1996-2016 oli koomik abielus Malaak Compton-Rockiga ning nende abielu jooksul sündisid tütred Lola ja Zahra.

Amber oli aastatel 2008-2010 suhtes räppari Kanye Westiga ning ta on lühikest aega olnud abielus Wiz Khalifaga. Nende suhte ajal sündis paari ühine poeg Sebastian. Viimati vallutas Amberi südame Alexander Edwards, kellega nad olid koos 2018-2021. aastal ning neile sündis 2019. aastal poeg Slash.