Trumpide pereportree tuli avalikuks tänu Donald juuniori kihlatu Kimberly Guilfoyle, kes jagas jõulupühadel tehtud klõpsu oma Instagrami kontol.

Florida osariigis asuvas Trumpide Mar-a-Lago häärberis tehtud pildil on pere patriarhi Donaldi ümber koondunud kõik tema lähedased: fotolt leiame näiteks Donald juuniori, varem mainitud Kimberly Guilfoyle’i, tütre Ivanka, viimase abikaasa Jared Kushner, tütre Tiffany ja viimase abikaasa Michael Boulosi. Samuti on pildil mitmed Trumpi lapselapsed.

Tagareast paistab ka Donaldi ja Melania ainus ühine laps 17-aastane Barron, kes näeb vaatamata noorele vanusele välja vägagi täiskasvanulik ning on oma perekonna pikim liige.

Donald Trumpi pressiesindaja väidab, et 53-aastane Melania tegeles foto tegemise ajal teiste perekondlike asjadega.

Väljaanne Page Six teatas jõulude ajal, et viimastel aastatel avalikkuse eest eemale hoidnud Melania kavatseb lähikuudel tulla tagasi tähesärasse. Nimelt leiavad USA järgmised presidendivalimised aset juba järgmise aasta novembrikuus ning Trumpide jaoks on tähtis see, et ka Melania „kaasa mängiks“ ning rahva ette tuleks. Pärast eelmist Trumpi valitsemisaega levisid USA meedias väited, et Melaniale ei sobinud esileediks olemine ning ta sooviks elada rahulikumat elu.