Fännide tähelepanu pälvis enim Kim Kardashiani Instagrami kontole postitatud pilt, kus ta poseerib koos oma vanima tütre North Westiga. Fotol vaatavad mõlemad kaamerasse, kuid tähelepanelikud fännid märkasid midagi kummalist kauni foto juures. Nimelt paistab Kimi paremat kätt uurides, nagu seal oleks kaks pöialt. Selline asi võib aga võimalik olla vaid siis, kui Kim on photoshopi harrastanud ja pilti kohendanud.

Tähelepanelikud fännid juhtisid Kimi pöialdele tema postituse kommentaariumis korralikult tähelepanu. „Kas tal on kaks pöialt paremal käel?“ uuris üks fänn Instagramis. „Miks sul kaks pöialt on?“ küsis teinegi fänn Kimi paremale käele viidates. „Miks sa tuunid oma pilte nii palju?“ imestas kolmas kommenteerija Kimi photoshopi apsakale tähelepanu viies. „Kas Kim on endale pöidlaid juurde kasvatanud?“ muretses veel üks fänn.

Leidus ka kommenteerijaid, kes arvasid, et foto puhul on kõik loomulik. Nende hinnangul on Kimi paremale käele tekkinud üks pöial juurde sellisel viisil, et tegelikult hoiab Kim oma vasakut kätt parema käe lähedal ja niimoodi on tekkinud illusioon, et tõsielustaari ühel käel on kaks pöialt, vahendab Page Six. „Ta surus oma rusikad lihtsalt kokku,“ tõmbas üks fänn tuunimisväidetelt tuure maha.