Selle aasta augustis abieluranda sõudnud muusik Stefan ja tema tantsijannast abikaasa Victoria Airapetjan tähistavad täna oma pisitütre 1. aastaseks saamist. Tähtsa päeva puhul avaldasid nad sotsiaalmeedias rõõmsad kaadrid, kus kogu perega poseerivad.

Stefan ja Victoria avaldasid sotsiaalmeedias mitu pilti, et oma tütre sünnipäeva tähistada. Ühel pildil on mõlemal kampsunid seljas ja heledad püksid jalas. Paaril pildil on Maya roosa seeliku ja valge pluusikesega rõõmsalt istumas. Pildiseeria kahel viimasel fotol on terve perekond riietatud mustadesse teksadesse ja nahktagidesse. Victoria hoiab Mayalt süles ning Stefan kallistab neid selja tagant. Viimasel pildikesel vaatab kogu perekond rõõmsalt kaamerasse.

„Meie armas Maya sai 1-aastaseks,“ kirjutasid õnnelikud lapsevanemad toreda Instagrami postituse juurde. Kommentaariumis rõõmustati koos nendega ning sooviti Mayale õnne sünnipäevaks.

Eelmise aasta novembris rääkis Stefan Kroonikale antud intervjuus, kui Victoria veel lapseootel oli, et temal ja kihlatul on paika pandud ülesanded, mida nad beebi tulekul hakkavad kandma. Victoria ja Stefan on omavahel juba kokku leppinud, kes mida ja millal tegema hakkab. „Leppisime kokku, et mina hakkan olema ööpatrullis ja Vici tegeleb beebiga päeval. Kindlasti võtame ka ainult meile endile aega ja kui vaja, palume perel last hoida,“ sõnas Stefan siis.