Muusikupaar Rihanna ja ASAP Rocky jäid tähelepanelikele piltnikele silma kolmapäeval Colorado osariigis Aspenis, mis on kuulsuste poolt kõrgelt hinnatud ja palavalt armastatud suusakuurort. Toredale reisile olid räpparid võtnud kaasa ka oma armsad põnnid - 1-aastase RZA ja 4-kuuse Riot Rose’i.

ASAP Rocky jäi lastega kaamerate ette siis, kui neid autost majja viis ja poisipõnne süles hoidis. Räpparil olid seljas hõbedased püksid, hall dressipluus ja pruunikavalge motiiviga karvane mantel. Ühel fotol on tal süles poeg RZA, kes kannab sokikesi, mantlit ja pruunikaid pükse. Teisel fotol hoiab muusik väiksemat poega Riot Rose’i, kes kannab rohekat jakikest ja siniseid teksapükse.

Suusalinnas märgatud maailmakuulus staar Rihanna oli selga valinud valge mantli, mille all oli hall dressipluus ja jalas olid tal heledates toonides teksad.

Väljaande Page Six andmetel oli muusikaline perekond veetnud oma jõulupühad suusalinnas ning saabunud Aspenisse juba eelmise nädala reedel, kui ASAP Rockyt märgati ühes luksuspoes ostlemas.