Laupäeval on klubis Uus Laine DJ-puldis Raul Saaremets (Vibratsioon, Muusikanõukogu, XX sajandi popmuusika), R2 endine peatoimetaja ja praegune kultuuriminister Heidy Purga (Must Mesi), Hannaliisa Uusma (HU.mix), Siim Nestor (Lil Saade, Muusikanõukogu), Madis Nestor (Uus Biit), fs (Floorshow), Henrik Ehte (Estonian Funk Embassy), Erik Morna (Nestor ja Morna), Alari Orav (Jazzitup) ning Johanna Tenso (Soulmate, Kurbade Tüdrukute Klubi) ja Merit Maarits (Kurbade Tüdrukute Klubi).

Lisaks astuvad oma live-lühikavaga üles alternatiivse R&B artist manna, kes teeb tagasivaate oma Soundcloudi-ajale, Helen Västriku ja Ave Vellesalu hüpnagoogilise popi duo Vera Vice, kel kavas nii algusaegade kui ka päris avaldamata looming, samuti Eesti-Türgi päritolu, hiphoppi maailmabiidi ja pungiga ristav Göktuğ Babataş ehk GØK2.

Pilet peole maksab 10 eurot ja on müügil ainult uksel. Kuna mitmed Raadio 2 kavast kõrvaldatud õhtuse vööndi saated jätkavad veebiraadios IDA (idaidaida.net), läheb kogu piletitulu just IDA raadio toetuseks.

Uksed avatakse Uues Laines kell 20.00. Täpsem info ürituse kohta on leitav Facebookis.