Kolmeaastane tüdruk paljastas, et ka tema on mõelnud näitlejaks saamisele, kuid oma esinejast isaga meeldib talle kõige rohkem hoopis tatraputru koos süüa. Saatesse „Hommik Anuga“ oli pisipreili pannud jalga teatrikingad ning selgus, et ta on varem oma isa ka teatrilavadel näinud. „Üks kord ma vaatasin Lotte etendust. Papa oli kass,“ teatas Ida, kes oli aru saanud, et kostüümi sees on just tema pereliige.

Hiljuti 50. juubelit tähistanud Jan paljastas, et vaatamata noorele eale, oli Ida just see, kes juubelipidustustel külalisi vastu võttis. Noore neiu sõnul käis neil tõesti palju õnnitlejaid külas. Kingituseks sai Uuspõld tütrelt dressid.

Jan ise tunnistas. et ta on Idale täiesti teistsugune isa kui oma vanematele tütardele. „Idal on muidugi kõige rohkem vedanud, sest ma olen talle päris hea isa,“ tõdes näitleja enesekindlalt. Koos kõige pisema tütrega pidavat neil pidevalt nalja saama ning aastavahetusele minnakse vastu jäätist süües.

Põhjus, miks antud duo „Hommik Anuga“ saadet külastas seisnes selles, et Jan kirjutas oma tütre kohta laulu „Ingli unesoov“, mis sündis juba mõni aeg tagasi, kuid nüüd otsustas näitleja selle avalikustada. „Istusime siis Indias koos Idaga. Seal oli mul üks tolmune kitarr, millel oli üks keel puudu. Siis ma näppisin seda ja järsku hakkas tulema midagi. Kuu, tema naerunägu. Selles loos on mingisugune transtsendentaalne puudutus sees,“ kirjeldas Uuspõld loo sündi.