Lõbu sõnul võtab söögitegemine ja toidukraami hankimine viieliikmelisele perele igapäevaselt mitmeid tunde.

„Kõik see võtab võhmale ja vahel ajab natuke närvi ka, aga teisalt olen ma hakanud tegema rohkem sööke, mis võtavad tohutult aega. Näiteks keedan ma ise puljongit, kontidest, kolm tundi. Mis sest, et taldrikutäis suppi süüakse ära kümne minutiga – alguses on see ju tuline, muidu söödaks veel kiiremini,“ rääkis telenägu.

„Ma ei pea heegeldama tekki või korjama käsitsi mustikaid või tegema kodus mulgikapsaid, aga ma tahan seda teha just sellepärast, et see võtab aega ja annab kiiresse ellu mingi normaalsuse dimensiooni,“ kirjeldas ta.

Grete Lõbul on kolm last: ajakirjanik Margus Saarega tütred Sofia Margaret ja Anna Magdaleena ning elukaaslase Mirjo Koidiga poeg Hans Kutt, kes sündis 2022. aasta suvel, kui Grete oli 44-aastane. Lõbu ja tema elukaaslane abiellusid sama aasta märtsis.

„Ma nii tänan kõiki, kes mulle sel lapseootuse ajal südamest kaasa elasid ning mulle häid soove saatsid!“ teatas saatejuht toona.

2022. aasta sügisel võttis Lõbu „Ringvaate“ juhtimisest pausi ja teda asendas Anna Pihl. Teleekraanile naasis armastatud saatejuht aga juba 2023. aasta alguses.