„Julmalt äge algus aastale,“ ironiseeris saatest „Eesti otsib superstaari“ tuule tiibadesse saanud mees 1. jaanuari varajastel hommikutundidel oma sotsiaalmeedias. Juurde lisas Uudo ka pildi haiglavoodist ja jalast, mis on terve sääre ulatuses kipsi pandud.

„Jalg on mul jah kipsis ja arstid ütlesid, et võimalikult kiiresti tuleks teha operatsioon. Mõtlesin, et viin vahetult enne aastavahetust, mille tahtsime sõpradega vastu võtta Linnahalli katusel, prügi välja, aga libastusin enda õue peal nii õnnetult, et jalg pooleks,“ selgitas Uudo Õhtulehele.

Uudo Sepa aastavahetus

Oma Instagrami kontol jagas Uudo ka efektset fotot sellest, kuidas kiirabiarstid lauljat saluudi saatel kanderaamiga autole toimetavad.

Uudo Sepa aastavahetus

Uudol tuleb 17. veebruaril astuda üles Tondiraba jäähallis aset leidvas Eesti Laul 2024 finaalis, kuhu ta pääses oma võistluslooga „Still Love“. Seekord ei tule Uudo lavale üksinda, vaid ta esitab võistluspala koos kauni lauljatari Sarah Murrayga. Tänases kommentaaris jättis Uudo õhku võimaluse, et lavale tuleb minna kipsiga.

Kui Uudo poleks saanud tänu žüriile otsejoones finaali, peaks ta juba ülejärgmisel nädalal astuma üles Tartus toimuvas poolfinaalis.