Kuningas Charles III töögraafiku tõi päevavalgele Sophie Winkleman, kes on abielus Lord Frederik Windsoriga. Lordil ja kuningal on sama vanavanavanemad ehk ülimalt lähedalt nad pereliini pidi küll seotud ei ole, kuid siis lävivad teineteisega tihedalt.

Sophie andis hiljuti ühe intervjuu, kus rääkis kuninglikust perekonnast lähemalt. Seal avaldas ta esmalt, milliste siniverelistega ta eriti hästi läbi saab. Usutluses tõi ta välja nii Edinburghi hertsogi abikaasa Sophie, printsess Anne’i kui ka printsessid Eugenie ja Beatrice’i lisaks veel mõnele kroonitud peale. „Ma armastan Kate’i ja Williamit, aga neil on alati nii kiire ja nad ei ela Londonis. Seega ma ei näe neid nii tihti,“ kommenteeris Sophie Walesi printsipaariga läbisaamist.

Kuningas Charlesiga pidi ta aga väga hästi läbi saama ja nimetas teda väga kalliks sõbraks. Veel tõi Sophie välja, et veedab monarhiga aegajalt koos aega, nii palju, kui kuningal oma tööpäeva kõrvalt parasjagu aega on. „Ta töötab terve päev läbi, sööb kiirelt õhtust ja siis kaob. Ta kirjutab kella neljani hommikul kirju,“ kergitas Sophie kuninga tegusalt töögraafikult saladuseloori. „Ta hoolib nii paljudest asjadest ja ta tuleb geniaalsete lahenduste peale,“ avaldas Sophie veel.