Britney Spearsi poeg Jayden alustas uut aastat mõnusa rannapäevaga oma uues kodus Hawaiil. 17-aastast noormeest märgati teisipäeval koos oma tüdruksõbra, isa Kevin Federline’i ja Kevini naise Victoria Prince’iga päikest võtmas. Pole kindel, kas Britney ja Kevini teine poeg Sean (18) ühines perekondliku väljasõiduga või võttis uut aastat vastu mujal, vahendab TMZ.

Paparatsod tabasid hetke, mil Jayden oma salapärase tüdruksõbraga jalutuskäiku liivarannal nautis.

Britney laste isa ja endine taustatantsija Kevin Federline ühines samuti mereäärse lõbutsemisega, hüpates koos poja ja tema tüdruksõbraga pusa seljas vette.

Perekondlikult ürituselt puudus loomulikult Britney, kes pole juba kaks aastat oma poegi näinud. Aasta esimesel päeval jagas popstaar oma Instagrami kontol küll paari pilti endast koos mõlema pojaga, viidates sellele, et igatseb neid. Sotsiaalmeediapostituste jagamine võib olla märk sellest, et Britney ja ta pojad töötavad omavaheliste suhete parandamise kallal.

Britney laste ainuhooldusõigust omab Kevin ning endised abikaasad omavahel läbi ei saa. Nii Sean kui Jayden jätsid 2022. aasta juunis vahele ka oma ema pulma Sam Asghariga - nüüdseks on paar juba lahus. Lahutusavalduse andis Asghari sisse tänavu suvel.