Travolta postitas foto, kus poseerib koos 23-aastase tütre Ella ja 13-aastase poja Benjaminiga oma Instagrami kontole möödunud aasta 26. detsembril. Pildiga andis ta ülevaate sellest, kuidas Travoltate perekond jõulupühad veedab ja uue aasta vastu võtab. Armsa kaadriga soovib John oma jälgijatele häid jõule ja ütleb, et armastab kõiki oma fänne.

Pildikene on tehtud ühes suusakuurordis ning kogu seltskond kannab suusariideid. Kui John on selga valinud musta mütsi ja samas toonis jope, siis tema lapsed on riietatud valgetesse toonidesse. Nii Ella kui ka Benjamin kannavad valgeid mütse ja valgeid jopesid. Tegemist on haruldase kaadriga, kuna tavapäraselt John oma lapsi sotsiaalmeedias ei näita. Viimane pilt, kus ta oma lastega poseerib, on tehtud eelmise aasta suvel.

John oli varem abielus Kelly Prestoniga, kes 2020. aasta juulis meie seast lahkus. Siis selgus, et Kelly on pidanud pikka võitlust rinnavähiga, millele ta paraku pidi alla vanduma.

Tragöödia tabas perekonda ka kümmekond aastat varem. Kelly ja Johni vanem poeg Jett suri 2009. aastal, kui perekond oli Bahamal puhkamas. Jett sai insuldi ning kuigi teda püüti elustada, ei tulnud poiss teda tabanud terviserikkest eluga välja.