Kuninglik kirjanik Robert Jobson on Walesi printsi Williami abielu printsess Kate’iga luubi alla võtnud oma raamatus „The Making of a Modern Monarh“ ning kirjutab teoses pisut lahti paari suhtedünaamikat.

Jobsoni sõnul on Williamil ja Kate’il tülisid, kus prints end tagasi ei hoia ning nende erimeelsused kisuvad tihtipeale teravaks. „Ta võib olla väikestviisi karjuja, kui ta enesevalitsuse kaotab,“ tähendab autor oma teoses. Veel võrdleb ta Williami käitumist printsess Dianaga, kui tema tülitses. Sarnasusi ema ja poja käitumises Jobsoni väitel on. „Ta võib olla sama tujukas nagu ta ema. Diana võis ühel hetkel olla su parim sõber ja teisel hetkel olla su suurim vaenlane,“ avaldas kirjanik.

Üks kuningliku perekonna personaliliige, kes Williami ja Kate’iga kokku puutus ning Jobsoni raamatu tarbeks kirjanikuga suhtles, pidas vajalikuks märkida, et tülid tõmbavad käima ka Kate’i. „Nad annavad endast parima, et lahendada olukordi, mis nende hääli valjemaks teeb,“ tõdes kirjanik.

Õnneks ei kesta abielupaari tülid kaua ning nad leiavad kiiresti üksmeele, vahendab New York Post. „Kate’il on Williamile rahustav mõju,“ avaldas autor veel. Tülidest hoolimata on Williamil ja Kate’il kindel suhe.

„Kate annab Williamile enesekindlust. Neil ei ole suuri hõõrdumisi ja nad on teineteise edu üle rõõmsad,“ avaldas kuninglik kirjanik veel.