Paar päeva tagasi vahendas Sky portaal, et 8. jaanuaril asub Retro FMi hommikuprogrammi mikrofoni taha Allan Roosileht ja hakkab seal koos Maris Kõrvitsaga hommikuinimesi äratama. Rauno Märks selgitas seepeale Kroonikale, et jäädavalt ta raadioeetrist siiski ära ei kao ning tööpostile naaseb ta 22. jaanuaril - senikaua naudib Retro FMi armastatud raadiohääl puhkust Aasias.

Märks nentis ka intervjuus Kroonikale, et need raadiokuulajad, kes tema eetrisse naasemist ära oodata ei jõua, peaksid teda Instagramis jälgima, et tema tegemistega lähemalt kursis olla. Kolmapäeva õhtul postitaski hommikuprogrammi saatejuht oma Instagrami kontole esimesed klõpsud eksootilisest Malaisiast.

Raadiohääle esimene story oli tehtud Kuala Lumpuri kaksiktornidest ning oma fännidelt soovis ta teada, kumma torni otsa oleks Retro FMi saatja mõistlikum üles panna. Kahe valikuvastuse vahel käis tihe rebimine.

Kuvatõmmis Märksi story'st

„Retro FM laienemiseplaane Aasia suunal ma praegu veel kommenteerida ei sooviks. Tutvun paari nädala jooksul peamiselt Malaisia oludega, veedan aega Kuala Lumpuris, uurin vanamuusika meelsust puhkepiirkondades Penangi ja Langkawi saartel,“ kergitas Märks teisipäeval saladuseloori oma tegemistest Aasias, millele tema esimene reisi-story ka viitas.

Teiseks jagas Märk toredat klõpsu kohalikust auto käigukangist, mis tema arvates kaunis välja nägi.

Kuvaõmmis Märksi story'st

Valikut kaasata Roosileht Retro FMi eetrisse kiitis Märks ainult takka ning nentis, et tal on kahju, et ta ise vanameistriga seekord koos saadet teha ei saa. „Mu süda on rahul, tegemist on oma ala tõelise korüfeega.“