Mõlema koosluse liikmed tõdesid, et omavaheline klapp on algusest peale olnud väga hea ja siduv. „Eelkõige teeme muusikat, kuna meile meeldib koos aega veeta. Me andsime kaks kontserti 2023 alguses ja need said läbi ja siis me mõlemad kuidagi nentisime seal äftekal, et kurb on. Kas me enam ei saagi koos aega veeta?“ rääkis Estoni Kohver.

Marko Veisson sõnas, et 5miinust pandi tähele, kui kuuldi räpparite lubadust ühel suvel anda iga päev kontsert. „Sõnakasutus ei šokeerinud mind, vaid aus ja toores energia, mis köitis,“ nentis Veisson.

Räpipundi 5miinuse teadvusse jõudis Puuluup siis, kui nende lugu „Kasekesed“ Eesti Muusikaauhindade jagamisel aasta laulu võidu nimel võitles, kuid 5miinuse hitt „Aluspükse“ ei saanud isegi nominatsiooni. „Mis mõttes „Aluspükse“ pole, aga on mingid „Kasekesed“, millel on 40 000 vaatamist, aga meil on 2 miljonit. No halloo,“ muheles Estoni Kohver. „Meid on alati niimoodi tõrjutud kõikidel auhinnakohtadelt,“ lisas Põhja-Korea.

Laul „(nendest) narkootikumidest ei tea me (küll) midagi“ sündis niimoodi, et Veisson sõitis Põhja-Koreaga koos autos ja tunnistas jutuajamise käigus, et tema narkootikumidest küll midagi ei tea. „Aga võiks siis juba laulda sellest,“ tõdes Veisson.