Kiiruisutaja Marten Liivi hõbemedal pani rõõmustama tema elukaaslase Eva-Lotta Kiibuse venna nublu, kes uhke medalivõitja üle eile sotsiaalmeedias rõõmustas. Räppar avaldas oma Instagrami kontol rõõmurohke postituse, kus Martenile õnne soovis.

„Äss! Võib soge kuklasse lükata küll paariks päevaks,“ kirjutas nublu foto juurde, kus Martenil säras kaelas hõbemedal. Veel lisas muusik postituse juurde Eesti lipu ja kolm aplausi märkivat emotikoni.

nublu õnnitles Liivi sotsiaalmeedias hõbemedali võidu puhul

Ka Eva-Lotta rõõmustas oma elukaaslase medalivõidu üle. „Ohh... Pisar on silmas,“ tunnistas iluuisutaja Delfi Spordi vahendusel, kui tema elukaaslane Marten Liiv pjedestaalil kiiruisutamise Euroopa meistrivõistluste 500 m distantsi hõbeda kaela sai. „Teadsin, et Martenis on jõud sees ka pärast pettumust täis reedest 1000 meetri neljandat kohta. Temas põles tuli, sportlik viha, nagu rahulikus eestlases põleda saab. Seda oli tunda. Teadsin, et sealt tuleb veel pauk. Marten tahtis medalit ja sai selle.“

Kiiruisutaja Marten Liiv tuli Hollandis Heerenveenis starti 500 meetri distantsil. Poole pikemal distantsil EM-il neljanda kohaga leppinud Liiv tegi pälvis eile hõbemedali.