Pühapäeval Los Angeleses aset leidnud Kuldgloobuste auhinnagalal jagus Timothee Chalametil ja Kylie Jenneril tähelepanu vaid teineteisele. Eriti kuumaks kiskus näitleja ja tõsielustaari vahel ühe reklaamipausi ajal.

Ühes Twitteris (nüüd X) ringlevast klipist on näha, kuidas Kylie ja Timothee kudrutavad ja teineteisega flirdivad. Nad räägivad juttu ning Kylie mängib Timothee kaelaehtega ning silitab teda. Ühel hetkel jagavad nad kuuma suudlust ning paistavad teineteise seltskonda väga nautivat. Timothee suudleb Kyliet veelkord ning võtab seejärel lonksu oma joogist.

Esimesed kuuldused sellest, et Jenner ja Chalamet on paar, tekkisid 2023. aasta aprillis. „Nad võtavad hetkel asju lihtsalt. See pole tõsine suhe, aga Kyliele meeldib Timothéega aega veeta ja ta vaatab, kuhu see suhe võib jõuda,“ teadis üks allikas toona väljaandele Entertainment Tonight rääkida.

Paar on ka varemgi erinevaid üritusi koos väisanud. Esimest korda ilmusid nad koos avalikkuse ette septembri alguses, kui käisid koos Beyonce kontserdil Los Angeleses. Mõned päevad hiljem viibisid 26-aastane tõsielustaar ja 28-aastane näitleja New Yorkis toimunud US Openi tenniseturniiri meeste üksikmängu finaalmatši, kus kostitasid teineteist kuumade hellitustega.

Kardashianite klanni noorim liige läks eelmise aasta alguses lahku oma pikaaegsest poiss-sõbrast räppar Travis Scottist, kellega tal on kaks last - tütar Stormi ja poeg Aire. Timothee Chalamet’ ekside hulka kuuluvad nii Madonna tütar Lourdes Leon kui ka Johnny Deppi tütar Lily Rose Depp.