Victoria Beckhami ja tema poja abikaasa Nicola Peltzi läbisaamine pole olnud sugugi roosiline. Nicola ja Victoria läksid tülli 2022. aastal, kui Brooklyn ja Nicola valmistusid abielluma. Kõige suurem erimeelsus tekkis neil Nicola pulmakleidi pärast – nimelt oli Victoria teinud Nicolale ettepaneku disainida talle pulmakleit. Siis olevat Victoria mitmeks päevaks kleidi ja Nicola unustanud ning seejärel talle öelnud, et Beckhami moestuudio ei saa tema pulmapäevaks ikkagi sobilikku kleiti teha. Lõpuks kandis Nicola oma pulmas Victoria tehtud kleidi asemel hoopis Valentino moemaja pruutkleiti.

Tänu eri poolte pingutustele leppisid Victoria ja Nicola eelmisel kevadel ära. Ent sügisel levisid kuuldused, justkui oleksid nende suhted jälle sassi läinud, sest Nicola ja Brooklyn olid järjekindlalt Inter Miami mängudest eemale hoidnud. Jalgpalliklubi omanik on Brooklyni isa, vutilegend David Beckham.

Victoria teisipäeval tehtud Instagrami story’d annavad siiski mõista, et tema ja Nicola suhted on praegu soojad. „Me armastame sind!“ kirjutas Victoria pildi juurde, kus Nicola koos Brooklyniga rannas poseerib. „Palju õnne!“ Nicola sai 9. jaanuaril 29-aastaseks. Brooklyniga abiellus ta 2022. aasta aprillis.

Kuvatõmmis Victoria story'st

Kuvatõmmis Beckhami story'st