Dubai kroonprints Hamdan jagas teisipäeval enda sotsiaalmeedias reisipilte Lapimaalt. Seiska andmetel puhkas miljonär Soomes juba mitu päeva enne piltide avalikustamist, mille jooksul tutvus sportlik kroonprints soomlaste talviste traditsioonidega, katsetades näiteks, kuidas on väljas kohvi keeta, metsas ise lõket teha, järve jääauku puurida ja seal kala püüda.

Oma Instagrami kontol, kus kroonprintsil on 16 miljonit jälgijat, jagas ta fotoseeriat Lapimaa kaunitest vaadetest ja eelnimetatud tegevustest.

2018. aastal külastas šeik Fazza ka Tallinna linna võlusid, sõites jalgrattaga Pirita teel ning väisates Tallinna hingematvalt kaunist vanalinna. Samuti külastas ta toona siin aset leidnud ratsavõistlust. Ka 2022. aastal tegi šeik kiire visiidi Eestisse ning jagas siis pilti, kuidas Eesti metsade vahel ratsutab.

Hamdan on 12-lapselise pere teine poeg ning enda isa lastest vanuselt neljas. Alushariduse on mees saanud Dubais ja jätkanud seda hiljem Ühendkuningriikides. Talle meeldib väga tegeleda ekstreemustega, näiteks langevarjuhüpped ja sukeldumine. Portaal Celebrity Net Worth hindab printsi väärtuseks üle 350 miljoni dollari. Hamdani isa, Dubai emiiri Mohammed bin Rashid Al Maktoumi väärtuseks hinnatakse aga umbes 13 miljardit eurot, tehes temast ühe maailma rikkaima inimese.