Puuvili saabus saatejuhtide ette valges karbikeses, mida Robert ja Jüri hakkasid seejärel uudistama. „Tee lahti!“ meelitas Robert kaassaatejuhti. „Ongi jälle prügikast laua peal,“ sõnas Jüri naerdes karbikest avades, mille peale Robert kommenteeris, et durian pidi haisema nagu muna. „No munal otseselt ju ei ole halb hais, aga mädamunaga on juba probleem,“ nentis Jüri.

Seejärel sai Jüri karbi lahti ja esimesed duriani aroomid jõudsid saatejuhtide ninasõõrmetesse, mis tõi kaasa parajalt ohkamist ja õõvastustunnet. „Oi jumal!“ kriiskas Jüri ja saatejuhtide reaktsioon tekitas parajalt nalja. „Täitsa mädamunakas!“ leidis Robert. „See ei ole mädamuna. See on nagu mädamuna, mis on kõige muu prügiga kokku segatud ja siis see on jäänud neljaks kuuks päikese kätte prügikasti lihtsalt küpsema,“ püüdis Jüri televaatajale kirjeldada duriani aroomi.

Haisust hoolimata pidi durian Robert sõnul olema väga maitsev puuvili. „Kui see hais kõrvale jätta, siis ma luban, et ma maitsen ühe tüki ära,“ lausus ta. Jüri nentis, et sama juttu räägitakse Rootsi hapendatud räime ehk surströmmingu kohta. „Ma ei suuda süüa,“ naeris ta veel.

Toidusegmendi lõpus otsustasid Robert ja Jüri kinkida aroomika puuvilja duriani ka kõrvalstuudios paiknevale Kanal 2 „Telehommiku“ saatele. „Me ei ole veel neile soovinud head uut algust ja kordaminekuid nii, et ma lähen panen selle kingituse neile ära,“ sõnas Jüri ja viis kingituseks mõeldud puuvilja „Telehommiku“ stuudiosse.