„Oleme nii põnevil, et Royal Mail tähistab meid koos kõige ikoonilisemate ja mõjukamate muusikalegendiga,“ seisis Spice Girlsi ametlikus avalduses. „Kui me moodustasime Spice Girlsi, ei osanud me unistadagi, et 30 aastat hiljem oleme esimene naismuusikute grupp, kellele pühendatakse terve margikogu, see on Girl Power (naiste jõud - toim)!“

Ka bändist tuntuks saanud moelooja Victoria Beckham tänas oma lähedasi ja fänne platvormil X kingituse eest. „Suur tänu minu perekonnale, sõpradele ja kõikidele fännidele üle maailma armastuse ja toetuse eest!“ kirjutas ta.

Spice Girlsi postmargikollektsioon ja muud juubeliga seotud tooted avati möödunud reedel ettetellimiseks ning lähevad üldmüüki 11. jaanuaril, teatas Royal Mail. Pakett, mis sisaldab15 marki, maksab enne saatmist veidi alla 20 naela ehk umbes 23 eurot, vahendab New York Times.

„Me oleme uhked, et saame tähistada kõige edukamat naismuusikute gruppi, mida kunagi nähtud on - mitte ainult nende muusika, vaid ka püsiva mõju tõttu meie elu paljudele aspektidele,“ selgitas Royal Mail.

Royal Mail on postmargiväljaandega tunnustanud veel viit ansamblit: The Beatlesi (2007. aastal), Pink Flyod (2016. aastal), Queen (2016. aastal), Rolling Stones (2020. aastal) ja Iron Maiden (2023. aastal).

The Spice Girls asutati aastal 1994. Grupi liikmed olid Victoria Beckham (Posh Spice), Melanie Brown (Scary Spice), Emma Bunton (Baby Spice), Melanie Chisholm (Sporty Spice) ja Geri Horner (Ginger Spice).