Eile avaldas muidu eestlasi humoorikate reklaamidega naerutav Pakendikeskus oma Facebooki kontol postituse, kus teatasid, et nende poodi külastas Alar Karis. „Öeldakse, et klient on kuningas, aga vahel juhtub ka nii, et klient on hoopis president. Ja just täna nii juhtuski, kui meie poodi külastas ei keegi muu kui Eesti Vabariigi president härra Alar Karis (kes muuseas poodi sisenedes ütles, et no näed, ongi päris pood),“ kommenteeris ettevõte tähtsa külalise poekülastus.

„Igatahes on meil suur rõõm, et riigi tähtsaim mees vajalikud isiklikud ostud just meie juures tegi ja võib vist öelda küll, et reklaam töötab!“ tõdes Pakendikeskus veel. Postituse juurde lisasid nad foto Alar Karisest, kes kassa juures seisis ja tema taga oli mitu lahti võetud pappkasti. President paistis fotol ostu üle rõõmustavat.

Kui tavaliselt on nad hakkama saanud muigamapanevate reklaamidega, siis seekord vallutasid Pakendikeskuse postituse kommentaariumi hoopis naljaninad. „Siis kui riigil hakkab papp otsa saama,“ kirjeldas üks enim reaktsioone saanud kasutaja pildil toimuvat. „Mul on presidendiga samad shopinguharjumused,“ leidis teine.