Hetk enne üllatust jõudis Maris eetris tunnistada, et talle ei meeldi olla tähelepanu keskpunktis: „Sellepärast ma töötan raadios, et ma ei tea, palju inimesi mind kuulab!“

Sekund hiljem sai Maris aga siiski suure tähelepanu osaliseks. Teda tuli sünnipäeva puhul üllatama Reigo Tamm, kes on rahvusooper Estonia noor tenor. Vaata SIIT, milliste tunnetega võttis Maris juubelihommikul oma üllatuse vastu!

Uuel aastal selgus, et raadio Retro FM-i eetris hakkab 8. jaanuarist Maris Kõrvitsa kõrval varaseid ärkajaid äratama Allan Roosileht.

Värske Retro FM-i raadiohääl selgitas, et uus tööots jõudis temani ühel kaunil sügispäeval, kui helises tema telefon ja helistajaks ei keegi muu kui Maris Kõrvits: „Ta ütles, et „tead, Allan, Eestis on ainult üks mees, kellega ma tahaks olla koos ja ühes stuudios saadet teha – see oled sina“. See jäi mulle südamesse ja ei päästnud mitte ainult päeva, vaid pikema perioodi.“

Mis saab aga senisest hommikuprogrammi saatejuhist Rauno Märksist? Sky Portaal vahendab, et Rauno Märks on komandeeringus ja otsib kahe nädala jooksul võimalust Retro FM-i laienemiseks Aasia turgudel.

Kroonika uuris Rauno Märksilt lähemalt, kuidas asjaolud on – kas 2023. aastal aasta raadiohäälega tiitliga pärjatud saatejuht kaob eetrist jäädavalt?

Märks selgitab, et ta on raadio Retro FM-i eetrist eemal 22. jaanuarini ja seni asendab teda Roosileht. „Mu süda on rahul, tegemist on oma ala tõelise korüfeega. Võibolla kõige rohkem ongi kahju sellest, et ma ise ei saa temaga koos saadet teha,“ ütleb ta ja lubab peagi oma ametipostile naasta.

„Retro FM-i laienemiseplaane Aasia suunal ma praegu veel kommenteerida ei sooviks. Tutvun paari nädala jooksul peamiselt Malaisia oludega, veedan aega Kuala Lumpuris, uurin vanamuusika meelsust puhkepiirkondades Penangi ja Langkawi saartel,“ kergitab ta saladuseloori oma tegemistest Aasias.

Jaga
Kommentaarid