Eile hommikul avaldas Robin Valting säutsu, kus viitas EMO-sse sattumisele. „Ma veidi loodan, et sa satud EMO-sse (loodetavasti võimalikult väikeste kahjudega) ja saad oma vajaliku reaalsuskontrolli kohapeal kätte ning hakkad oma tervise eest kohe hoolitsema,“ kutsus ta oma jälgijad üles olema oma tervise osas tähelepanelik.

Pisut krüptilise maiguga säuts tekitas küsimusi - kas ja mis juhtus Robiniga? Sisulooja kirjeldas TV3 portaalile täna antud kommentaaris temaga toimunut lähemalt. Nimelt oli ta EMOsse tugeva kõhuvaluga viidud ning sinna jõudes oli selgunud, et tal tuleb kohe operatsioonile minna. Veel avaldas sisulooja, et taastub täna talle eile tehtud raskest operatsioonist. „Valutan kõhtu ja taastun,“ sõnas Robin, kes jõudis napilt EMOsse, kus talle tehti koheselt pimesooleoperatsioon.

Neljapäeva õhtul paistis Robin end juba paremini tundvat. Ta tegi Instagrami story, milles kutsus oma jälgijaid kuulama tema ja Gita Siimpoja raadiosaadet Power Hit Radios, mis jõuab kuulajate ette juba laupäeval kell 12.

Ligikaudu 20 minutit enne keskööd tegi Robini uue postituse oma Instagrami kontole, kus tänas kõiki, kes tema pärast muretsenud olid. „Suured tänud meie arstidele, õdedele ja kogu haigla personalile,“ kirjutas sisulooja veel.

Robini postitus