33-aastane Lawrence lobises Kuldgloobuste gala punasel vaibal välja, et ta pidi oma pulmatralli jooksul ka inimesi koju saatma. Oscari võitjast näitlejatar tunnistas, et pruudiks olemine on kohutav ja meeletult stressirohke ülesanne.

„Sul ei ole lõbus. Sa lihtsalt mõtled koguaeg, et kas kõikidel inimestel on ikkagi lõbus,“ meenutas ta telekanalile E!. Lawrence’i suurimaks mureks oli see, et külalistel poleks külm, sest tegemist oli oktoobrikuuga ning ta ei soovinud korraldada pulmi mõnes soojas sihtkohas, vaid tegi seda USA idarannikul. Kuigi naise sõbrad valetasid talle näkku, et nendega on kõik korras ja kellelgi pole jahe, siis pruudi ema oli näitlejatariga otsekohesem. „Mu ema teatas mulle, et neil on jääkülm ja mu vanaema on susse püsti viskamas seetõttu,“ kirjeldas ta huumoriga.

Kuna Lawrence’i näol on tegemist viimase kümne aasta ühe suurima filmistaariga, oli tema pulmatseremooniale kutsutud ka mitmeid maailmakuulsaid nägusid. Nende seas oli ka Robert De Niro, kes oli noorema kolleegi kutse ilusti vastu võtnud ning ilmus kohale ka prooviõhtusöögile.

Samal õhtul märkas Lawrence, et tema 80-aastane kolleeg suurelt kinolinalt ei tunne end mugavalt. „Ma vaatasin üle saali ja nägin Bobi, kes ei tundnud seal peol kedagi ja ta lihtsalt uitas ringi. Ma mõtlesin kohe: „Ei, see pole see, mida ta teha tahaks. Ma ise ei taha, et ta siin oleks,“ meenutas Lawrence, kes tundis end halvasti, et pani kõrges eas näitleja ebamugavasse olukorda. Seetõttu sammus pruut kuulsa filmistaari juurde ning teatas: „Mine koju!“.

„Ta oli tore. Ta rääkis mu vanematega ja oli igati viisakas, aga ma lihtsalt teatasin talle, et mine ära,“ lisas Lawrence. Näitlejatari sõnul tundis ta end palju paremini, kui teadis, et De Niro oli lahkunud.