Räppar Gameboy Tetris ehk Pavel Botšarov külastas reedel raadio Star FMi hommikuprogrammi, kus rääkis lähemalt muusikast ja oma artistinimest. Ühel hetkel võtsid saatejuhid teemaks tänavuse Eesti Laulu võistluse ja uurisid temalt, mida ta arvab lauluvõistlusel esinevast oma endisest bändist ja nende koostööst Puuluupiga valminud loost „(nendest) narkootikumidest ei tea me (küll) midagi“.

Esmalt uuris Jürgen Pärnsalu räpparilt seda, kas lihtsam on olla pundis või ajada üksinda oma rida. Gameboy Tetris jõudis 5MIINUSES olla kuus aastat ja tegeleb nüüd oma soolokarjääriga. „On nii ja naa. On lihtne see, et sa teed absoluutselt kõik, mida sina ise tahad. Sul ei ole vaja kedagi teist kuulata ja teised arvamused ei ole nii tähtsad. Aga samas - tööd on palju. Tööd on rohkem - ikkagi pead kolmeminutilise pala täitma ise,“ muljetas Gameboy Tetris.

Seejärel arutleti räppari endiste kolleegide ehk 5MIINUSE tänavuse Eesti Laulu võistlusloo teemal ja küsiti, kas artist on seda kuulanud ja mida ta arvab sellest. „Olen. Kusjuures, mulle tehti tuur tervest sellest valikust, mis tuleb ja ma ausalt ütlen, et see on kõige huvitavam pala, mis seal valikus on,“ leidis Gameboy Tetris.

Temaga nõustuvad ka kihlveokontorid - 5MIINUSE ja Puuluupi lugu troonib Eurovisionworldi ennustustabelit. Nende võiduvõimaluseks peetakse 33 protsenti. Teisel kohal on praegu Ollie pala „My Friend“, mille võiduvõimaluseks on 27 protsenti.