Critics Choice Awards 2024 auhinnagala, kus kriitikud tunnustavad parimaid saavutusi filminduses ja teleprogrammides, algas pühapäeva õhtul Los Angeleses säravate staaride punase vaibaga. Glamuursel sündmusel olid kohal Hollywoodi suurimad nimed, kes oma uhkeid rõivaid demonstreerisid ning nagu igal auhinnagalal, ei puudunud ka sellelt moeapsakad, mis Daily Maili vahendusel üles reastatud said.

Billie Eilish

Billie Eilish

Noor popstaar Billie Eilish on tuntud moepiiride nihutamise poolest, kuid pühapäeva õhtul pööras ta publiku päid valedel põhjustel - Eilish ilmus punasele vaibale veidras kihilises riietuses, kus musta korsettkleidi all oli pikkade varrukate ja kraega valge särk, mis ulatus maani.

Julianne Moore

Julianne Moore

Näitleja Julianne Moore kannatas galal harvaesineva moeõnnetuse käes, kandes punasel vaibal kortsunud lillat kleiti, mille lõige oli ebaõnnestunud ning mis ei olnud tema kehaga proportsioonis.

Melora Hardin

 Melora Hardin

„The Office’i“ staar Melora Hardin pani enda riietusega puusse, ilmudes avalikkuse ette leopardimustrilises pükskostüümis, mille all olev valge särk paljastas liiati tema dekoltee.

Vanessa Morgan

Vanessa Morgan

Sarjast „Riverdale“ tuntud näitleja Vanessa Morgan ilmus glamuursele üritusele punases kleidis, mis jättis maitsetu mulje ning mis oleks paremini sobinud mõnele muule, vähem pidulikule kuulsuste üritusele.

Traylor Howard

Traylor Howard

On ebaselge, kas sarjast „Monk“ tuntuks saanud näitleja Traylor Howardi läbipaistev kleit oligi nii mõeldud või oli tegemist äpardusega, mis alles kaameravälkude ees ilmsiks tuli, ent kleit ei mõjunud punasele vaibale sobilikuna ning selle üldmulje oli halb.