„375 küsimust oleme esitanud Tiinale ja enamjaolt on ta peaaegu kõigele vastuseid teadnud,“ tutvustas saatejuht Jüri Butšakov saate alguses.

Tiina tunnistas aga, et juba viimased viis mälumängu olid talle ääretult närvesöövad olnud. „Ma ausalt öeldes mingist hetkest enam ei tea isegi - kuidagi on nii läinud,“ kommenteeris Tiina, mis on talle võidu nii mitmeid kordi toonud. „Mina lähen igasse mängu nagu see oleks minu esimene ja lihtsalt annan endast parima.“

Tiina pika võidumaratoni katkestas klaveri -ja karmoškamängija Ruti. „Kunagi kooliajal tegelesin peast arvutamise ehk pranglimisega ja siis õnnestus paaril korral käia ka maailmameistrivõistlustel,“ rääkis Ruti oma annetest.

Pingelises argiõhtuses mälumängus sai Tiinale saatuslikuks eelviimane küsimus itaallasest moelooja kohta, kes 1997. aastal mõrvati. Tiina arvas, et õige vastus on Prada, ent tegelikult oli korrektne Ruti pakutud variant, Versace.

Viimase vastuse Peeter Simmi lavastatud seiklusmängu kohta vastasid küll mõlemad naised õigesti, ent Ruti oli kiirem ütlemaks „Arabella“ ning võitikski tänu sellele saate. Esimese saate võit tõi Rutile 200 eurot ja ta liigub edasi järgmisesse saatesse.

„Miski pole igavene ja mul on ülimalt hea meel kaotada sellisele ägedale, targale naisele nagu Ruti,“ sõnas Tiina kaotust vastu võttes. Tühjade kätega aga Tiina lahkuma ei pidanud: 25 mänguvõitu tõid talle kokku 5000 eurot.