Endine Ameerika Ühendriikide telesaatejuht Ellen DeGeneres loobub raske südamega oma armsast, kuid kahjuks vigastada saanud kanakesest Sinkie’ist ning annab ta Sussexi hertsogipaari hoole alla. Saatejuht tegi selle kohta vastava postituse sotsiaalmeediasse paar päeva tagasi.

„Sinkie jalg on paranenud, aga meie kanad kiusasid teda edasi, seega pidi ta endale uue kodu leidma,“ alustas Ellen pisut kurvamaigulist Instagrami postitust. „Õnneks meie sõprade Harry ja Meghani kanakuudis oli ühele kanale veel ruumi,“ avaldas telesaatejuht, kuhu tema armas lemmik nüüd elama asub. „Tema kuninglik tiitel ei ole veel teada,“ tögas ta pisut Harryt ja Meghanit ning lisas postituse juurde kanakesest tema uuest kodus. Veel tänas tuntud telenägu arsti, kes Sinkie eest oli esmaklassiliselt hoolitsenud.

Päev hiljem jagas ta videot Sinkie’st tema uues kanakuudis ja teatas, et kanakesel on uues kodus kohanemine hästi sujunud.

Ellen DeGeneres ja Sussexi hertsogipaar saavad juba aastaid hästi läbi. Nad on varem naabrid olnud ning Harry ja Meghan väisasid möödunud aastal armsat tseremooniat, kus Ellen ja tema abikaasa Portia De Rossi oma abieluvandeid uuendasid. Aastal 2021 külastas Meghan Markle telesaatejuhi menukat vestlussõud „Ellen“, vahendab ET Online.

Harry ja Meghani kanakuut sai kuulsaks 2021. aasta kevadel, kui Sussexi hertsogipaar andis avameelse teleintervjuu Oprah Winfreyle. Paar avaldas, et nende poeg Archie andis kanakuudi Archie Chick Inn nimeks inspiratsiooni.