Näitleja ja koomik Aubrey Plaza (39) saabus eilsele Emmy auhinnagalale helekollases kleidis, mis pärines Loewe moemaja värskest kevadsuvisest kollektsioonist. Tema kleit nägi välja omapärane – kui seelikuosa oli üsna tavaline, siis kleidi rinnaosa meenutas neljakandilist kotikest, millest oli suur kuldne nõel läbi torgatud. Kleidi seljaosa oli avatud ja helekollaka kleidi juurde oli Aubrey valinud kuldsed platvormkingad.

Huvitav rõivavalik püüdis aga sotsiaalmeedias tähelepanu ja muutus üpriski populaarseks, aga seda oma kummalise disaini poolest. Näiteks X-is (varem Twitter) võrreldi seda mitme teise igapäevase tarbeesemega. „Miks nägi ta riietus välja nagu paberkott?“ säutsus üks fänn. „Tundub, nagu oleks ta enda kleidi ette pudipõlle klammerdanud,“ arvas teine kasutaja. Kolmas võrdles näitlejanna kleidi rinnaosa märkmepaberiga. “Aubrey Plaza näeb välja, nagu ta kannaks kandilist juustuviilu,“ avaldas järgmine säutsuja oma arvamust. Sotsiaalmeedias loodi näitlejanna kleidivaliku kohta ka mitu koomilist naljapilti.

Sarjadest „Parks and Recreation“ ja „The White Lotus“ tuntud näitlejanna kandideeris Emmy auhinnale oma rolli eest viimati nimetatud sarjas ja sai nominatsioon draamasarjade silmapaistva naiskõrvalosatäitja kategoorias, vahendab Page Six. Võitu ta koju ei toonud.