Paar teatas eelmise aasta maikuus, et nende pea 20 aastat kestnud suhe on jooksnud karile ning nad on otsustanud lahutada. Uudis tuli avalikuks läbi Instagrami, kuid sahinad nende lahkumineku ümber olid kestnud juba pea pool aastat. Marin ja Räikkönen teatasid, et nad jäävad edaspidi sõpradeks, kuid ei soovinud rohkem kommentaare jagada ega pole seda teinud ka siiani.

Kuna Soome seadus näeb ette, et lahutust tuleb taotleda kahes osas, ei saanud endised abikaasad ametlikult lahku minna enne, kui kuuekuuline ooteaeg sai läbi. See tähendab seda, et mai lõpus lahutuspaberid sisse andnud Marin pidi järgmise taotluse tegema novembri lõpus. Tundus, et paaril polnud antud protsessiga kiiret, sest endine peaminister ootas teise taotlusega detsmebri lõpuni ning andis paberid sisse vahetult pärast jõulupühi, mida nad Räikköneniga koos tähistasid.

Juba kooliajal tutvunud paarile sündis 2018. aasta alguses tütar ning nad otsustasid teha oma suhte ametlikuks 2020. aastal. Mida edukamaks Marini karjäär muutus, seda rohkem hakati rääkima sellest, et tema ja Räikkönen ei ole enam samal lehel ning abiellu on tekkinud mõrad.

Maailma noorima peaministrina valitsust juhtinud ja eelmisel aastalvalimistel peaministrikoha kaotanud Marin astus parlamendisaadiku kohalt tagasi mullu septembris. Ta lahkus töölt, et asuda strateegilise nõuniku ametikohale Tony Blairi instituudis, mis tähendas ühtlasi ka seda, et Marin elab suure osa oma ajast välismaal.