Eesti kõmulisim skandaalitar teatas teisipäeval, et vaatamata sellele, et tal on päris oma kodu Kakumäel, kavatseb ta otsida endale üürikorteri Tallinna kesklinna. Seetõttu annab ta oma senise kodu ajutiselt ära. „Sipsikud, peagi annan oma Kakumäe korteri üürile,“ teatas Hunt Instagrami vahendusel ning lisas, et kõnealune elamine on 63 ruutmeetri suurune ning hinna sees on ka parkimiskoht.

Selleks, et ta päris koduta jääks, otsib Hunt endale uut ulualust. „Niisamuti otsin üürida kolmetoalist korterit Tallinna kesklinna lähedal,“ tegi ta sotsiaalmeedias üleskutse. Siiski ei soovi ta mõnel suurel peatänaval täitsa linna keskel elada, vaid pigem eelistaks ta elamist, kuhu ei kostuks müra ja kust saaks lihtsasti jooksma minna.

Brigitte Susanne Hunt näitas oma elamist Kroonika kodu-erile 2020. aasta detsembrikuus. „Rahakoti rauad avanesid ikka korralikult. Kogu sisustamine ja remont sai lõpuks neli kuni viis korda kallim, kui olin planeerinud. Ainuüksi köögisaar maksis 2500 eurot ja kaks öökappi kokku sama palju kui uus iPhone ehk üle tuhande euro,“ andis Brigitte toona aimu hindadest. Kuid ta ei kahetsenud, sest lõpptulemus oli iga senti väärt. „Nüüd on valgem, helgem ja puhtam ja mulle nii väga meeldib siin turvalises pesas olla.“