Vampiiripäevikute“ staar Ian Somerhalder osales möödunud nädalal Los Angeleses dokumentaalfilmi „Common Ground“ erilinastuse, kus staar kõneles punasel vaibal ka väljaandega E! ning jagas, et tema otsust näitlemisest loobuda.

„Mulle meeldis see, mida ma tegin, väga pikka aega,“ kommenteeris Somerhalder näitlejatööd. „Ma ei tunne sellest puudust,“ teatas ta, lisades, et ta igati nautis filmide tegemist, kuid see aeg sai lihtsalt läbi.

Nüüd naudib endine näitleja hoopis rohkem rambivalgusest eemal olemist ning kaamera taga tegutsemist. „Common Groundi“ dokumentaalfilmis lõi Somerhalder koos oma abikaasa Nikki Reediga kaasa tegevprodutsendina. Film räägib jutustab loo, kuidas võiks olla võimalik kliimamuutuste mõju tagasi pöörata ning selles astuvad üles sellised A-klassi näitlejad nagu Donald Glover ja Jason Momoa.

Somerhalderi viimane näitlejaroll oli 2019. aasta teleseriaalis „V Wars“. Oma abikaasa Reediga kasvatavad nad kahte last: tütart Bodhit (6) ja 6-kuust poega, kelle nimi on veel avalikkusele teadmata. Perekond elab farmis, mis asub veidi Los Angelesest väljas. „Me oleme farmi-inimesed,“ on Somerhalder varasemas intervjuus nentinud. „Ma elan kauboisaapad jalas.“