Nii pressis kui ka sotsiaalmeedias on levimas foto, kus tuntud näitleja koos kahe tolliametnikuga lennujaamas asuvas kontoriruumis on. Saksamaa meedia andmetel maandus Los Angelesest oma reisi alustanud Schwarzenegger Münchenis kolmapäeva pärastlõunal.

Regulaarse tollikontrolli käigus avastati Schwarzeneggeri pagasist Šveitsi luksusbrändi Audemars Piguet käekell, mille maksumus küündib 20 000 euroni. Samuti on sellel suur sentimentaalne väärtus, sest väidetavalt on antud kell valmistatud spetsiaalselt Schwarzeneggeri jaoks. Väljaanne Bild andmetel oli filmistaaril kavatsus antud aksessuaar oksjonil maha müüa, mida mees ka ametnikele üles tunnistas. Tema ülekuulamine kestis lõpuks kolm tundi.

Müncheni tolliamet staari kavatsustest sillas ei olnud ning tema suhtes alustati uurimine. Teda kahtlustatakse maksudest kõrvalehoidmises. „Ta oleks pidanud käekella deklareerima, sest see on importkaup,“ ütles Müncheni tolli pressiesindaja Thomas Meister Bildile.

Erinevad väljaanded märgivad, et Schwarzenegger kavatses Saksamaal asuvast Münchenist sõita edasi oma kodumaale Austriasse, täpsemalt Kitzbüheli. Seal leiab täna aset kliimateemaline tippkohtumine ning enne pidulikku õhtusööki korraldatakse ka oksjon, kus antud käekell oleks pidanud uue omaniku leidma.