Doja Cati (kodanikunimega Amala Ratna Zandile Dlamini) ema Deborah Elizabeth Sawyer väidab värskes kohtuavalduses, et tema 30-aastane poeg Raman Dalithando Dlamini on tekitanud Doja Catile haavu ja sinikaid ning isegi löönud tal mõne hamba suust välja. Samuti on Raman väidetavalt varastanud ja kahjustanud osa superstaari varast. Deborah avalduses seisab ka, et Ramani verbaalsed solvangud on olnud Doja Cati jaoks väga alandavad ja traumeerivad ning pannud teda ebaturvaliselt tundma.

Lisaks on ema sõnul Raman ka teda füüsiliselt kuritarvitanud ning ähvardanud teda viimase aasta jooksul mitu korda. Viimane selline juhtum leidis aset jaanuari alguses, vahendab Daily Mail.

Kohtunik nõustus küll Deborah’le väljastama ajutise lähenemiskeelu, kuniks püsiv keeld jõustumas on, kuid Doja Catile seda ei tagatud, sest kohtuotsuse kohaselt peab ta ise venna vastu taotluse esitama.

2021. aastal paljastas Doja Cat intervjuus ajakirjale Rolling Stones, et noorena kogesid tema ja ta vend tihti rassismi, kuna elasid naabruskonnas, kus olid enamuses heledanahalised ja juudid. Samas intervjuus teatas lauljatari endine lapsehoidja Alexis Haines, et Doja venna käitumisprobleemid „võtsid majapidamises ära palju ruumi“.

Pole kindel, kui palju õdesid-vendi Doja Catil on - lauljatar on infot enda perekonna kohta hoidnud kiivalt saladuses. On vaid teada, et oma isaga pole muusik lähedane ning tema perekonnaliikmed elavad USA eri linnades.