Briti meedia kirjutab, prints Harry võis oma isa Charlesi operatsioonist kuulda pigem meediast, kui otse Buckinghami palee teadandest. Väidetavalt oli Buckinghami palee Sussexi hertsogit informeerinud tema isa eesnääret puudutavas diagnoosis, kuid allikate sõnul oli ta näinud sellekohaseid uudiseid enne meediast.

Charlesi tervist puudutav avaldus tehti kolmapäeval Londoni aja järgi kell 15.25. Samal ajal oli Californias, kus Harry elab, kell 7.25.

Buckinghami palee tegi kolmapäeva õhtul avalduse, kus teatati, et kuningas läheb järgmisel nädalal haiglasse etteplaneeritud protseduurile. Kui Charlesi minia Catherine’i operatsiooni kohta ei soovinud Kensingtoni palee palju informatsiooni avaldada, siis kuninga kohta öeldakse ausalt välja, et probleem seisneb tema eesnäärme suurenemises.

Harry pole veel sõna võtnud kuningas Charlesi ootamatult avalikuks tulnud tervisemure osas. Samuti pole Sussexi hertsog maininud midagi oma vennanaise operatsiooni kohta. Nii Buckinghami palee kui Sussexi hertsogipaari esindaja pole kommenteerinud Harry vaikust oma sugulaste tervisemurede osas.

Täna peaks Harry osalema Californias Beverly Hillsis toimuval „Living Legend of Aviation“ auhinnatseremoonial, mida juhib John Travolta, vahendab Daily Mail. Üritusel tähistatakse ka printsi tööd tema Invictus Gamesi fondiga, kuid pole teada, kas Sussexi hertsog või tema abikaasa Meghan Markle säravale sündmusele saabuvad.