Tättel on tulemas aprillis kontserttuur „Minu lugu“, millega ta tähistab oma 60. sünnipäeva. Tätte otsustas kõik ülejäänud jutukesi enda elust, mis lavale ei jõua, rääkida edasi TikTokis.

„Tänane jutt on ilust,“ ütles Tätte oma TikToki postitatud videos, et ta on vaid korra elus nutnud ilu tõttu. Antud seik leidis aset Vilsandi saarel. „Ma olin siis 13 või 14-aastane. Kui praeguseks korraldatakse talguid ning koristatakse rämpsu, mida meri on toonud randa, siis toona oli iga leid varandus ja suurt raha väärt. Ainus äri, mis ma teinud olen, on see, et müüsin merest leitud kilekotte ja plastmasspudeleid. See oli väga kõva kaup,“ jätkas Tätte.

Tätte üllatus oli suur, kui ta märkas midagi hämmastavat. „Adruvalli seest tuli välja nagu neli luige kaela,“ ütles Tätte, et tegemist oli valge plastmasstooliga, mille peal Tätte ka videot salvestades istus.

„Ma vaatasin oma leidu ja hakkasin nutma, sest ma ei olnud kunagi elus midagi nii ilusat näinud!“

Tätte jälgijad on elevil, et mees otsustas populaarse sotsiaalmeediaplatvormiga liituda: „Nii tore lugu! Ootan juba uut lugu!“ kirjutas üks. „See oli küll üks kiiremaid follow’eid (jälgimisi - toim), mis ma pannud olen. Tätte on legend,“ kirjutas teinegi.