Filmi „Kuidas ma kohtusin teie emaga“ staar (49) sõlmis kaks nädalat tagasi abielu näitlejatari Jordana Jacobsiga New Yorgis asuvas Cedar Lakes Estate’is. Pärast pidustusi avaldas staar armsa fotoseeria Instagramis, mille esimesel fotol saab näha teda ja Jordanat suudlemas.

„Ma abiellusin! Kaks nädalat tagasi. Kerges lumetormis. See oli uskumatu, lumine ja õndsust täis nädalavahetus. Olen väga tänulik paljudele inimestele, keda ma armastan, et nad reisisid Cedar Lakes Estate’i, et meiega koos olla,“kirjutas Radnor, tänades ka oma värsket abikaasat. „Ma ei suuda uskuda oma suurt õnne ja et saan seda erakordset naist oma naiseks nimetada.“

Radnar jagas mõni aeg tagasi väljaandele The New York Times, et tema ja Jacobs kohtusid 2022. aasta veebruaris toimunud helimeditatsiooni üritusel, kust nad osa võtsid. „See on tema,“ meenutas Radnor oma toonaseid mõtteid, pärast Jacobsiga kohtumist. „See on minu naine.“

Radnor, kes on lisaks näitlemisele tegelenud ka muusikaga, andis 2023. aastal välja oma debüütalbumi „Joshua“ ning albumi üks lugu „Learning“ räägib kohtumisest oma abikaasaga, vahendab People.

Näitlejatar Jordana Jacobs on kaasa teinud sellistes seriaalides nagu „Seaduse nimel“ ja „Third Watch“ ning filmis „The Stranger“.