Vergara rääkis eelmisel nädalal avaldatud intervjuus Hispaania päevalehele El País värskendavalt avameelselt, mis viis tema seitse aastat kestnud abielu lõppemiseni. Vergara ja Manganiello teatasid oma lahutusest eelmisel suvel tehtud ühisavalduses, vahendab HuffPost.

„Minu abielu lagunes, kuna mu abikaasa oli noorem,“ ütles 51-aastane näitleja Sofia Vergara Joe Manganiello (47) kohta. „Ta tahtis lapsi saada ja mina ei tahtnud olla vana ema.“

„Ma tunnen, et see pole lapse suhtes õiglane,“ lisas Vergara. „Ma austan seda, kes seda teeb, kuid see pole enam minu jaoks.“ Vergara, kes sai 1991. aastal oma esimese ja ainsa lapse Manolo Gonzalez Vergara, jätkas: „Mul sündis 19-aastaselt poeg, kes on praegu 32, ja ma olen valmis saama vanaemaks, mitte emaks.“ Seejärel ütles Vergara, et kui tema järgmine partner tahab lapsi, siis „peab ta tulema koos [oma] lastega“.

Eelmisel suvel spekuleeriti, et näitlejatest abielupaari seitse aastat püsinud liit on leidnud oma lõpu alkoholi tõttu. Nimelt oli Manganiello juba aastaid tagasi otsustanud karsklaseks hakata, kuid Vergara veel alkoholist loobunud polnud.

„Joomine oli viis tänu millele ei pidanud ma iseendaga tegelema. Ja ma arvan, et näitlemine oli teine viis, kuidas ma ei pidanud ka mina ise enam olema. Nii et ma võiksin minna lavale ja mitte olla mina, tulla lavalt maha ja minna baari ning jätkata seda, et ma ei ole enam mina,“ kirjeldas Manganiello enda toonast elustiili, mis kordus igapäevaselt ning mis karskluseni viis.