Marin ja Urpilainen võtsid osa Instagramis toimunud otse-eetrist, kus nad arutasid presidendi rolli ja tähtsuse üle. Riiki juhtida sooviv Urpilainen avaldas samuti oma seisukohad maailma olukorrast ning rõhutas vastustes näiteks seda, et tema arvates on maailma suurimaks probleemiks ikkagi kliimamuutused.

Sanna jagas otseülekande salvestust ka enda Instagrami kontol, mida jälgib üle miljoni kasutaja. Paljud tähelepanelikud fännid märkasid videot vaadates, et Marini kätel oli vaid üks sõrmus ja see oli paigutatud sõrmusesõrme.

„Ma ei tea, kas mu silmad valetavad, aga ma näen, et Sannal on sõrmes kihlasõrmus. Edu talle, kui see nii on. Seda kahe elukutselise poliitiku vestlust oli huvitav jälgida. Aitäh selle eest,“ seisab ühes populaarseimas kommentaaris antud postituse all. Sarnaseid kirjutisi on antud video alla jäetud teisigi.

Kuigi Marin ja temaga 20 aastat koos elanud Markkus Räikkönen teatasid lahutusest juba eelmise aasta maikuus, siis nende abielu lõpetas seadusliku kehtimise alles eelmisel nädalal. Soome meedias on räägitud endise peaministri uuest väljavalitust juba mitu kuud. Kuigi mehe nime pole avalikustatud, siis on vihjatud, et tegemist on elukutselise juuksuriga.