Müügiportaali kv.ee lisatud kuulutuses, kuhu Raimond Kaljulaid oma korteri müüki on paisanud, seisab, et tegemist on väga heas seisukorras kesklinna koduga, kuhu saab soovi korral kohe elama asuda. Veel lubatakse, et kõik fotodelt nähtav mööbel korteris tuleb uuele omanikule kaasa. Korter asub heas asukohas, selle ümbruses on mitmeid poode ning ka ühistranspordiliiklus on seal mugav.

Kaljulaiu korteris on kaks tuba - magamistuba ja elutuba, mis on ühendatud köögiga. Avarale rõdule pääseb mõlemast toast. „Sumedatel suve- ja sügisõhtutel jääb rõdu kenasti lehtpuude varju ning pakub privaatsust,“ seisab kuulutuses. Ka parkimiskoht ja panipaik kuuluvad korteri juurde.

Korteri üldpinda on 53,3 ruutmeetrit ning see asub seitsmekorruselise maja kolmandal korrusel. 2015. aastal valminud korter on müügis 239 000 euroga.

Paistab, et otsus korter müüki panna, sündis Kaljulaiul alles hiljaaegu. Oma Facebooki kontol jagas ta 10. jaanuaril kuulutust, kus teatas, et pani enda korteri üürile. „Anname üürile oma kesklinna korteri. Kui poleks väikeseks jäänud, siis oleksime seal veel palju toredaid aastaid,“ kirjutas ta siis oma postituse juurde.

Raimond Kaljulaidi ja tema abikaasa Jane Kaljulaidi peres kasvavad kaks last - 3,5 aastane Iida ja eelmise aasta kevadel sündinud poeg Theodor.