Hommikuprogrammi saatejuhtide sõnul lillelise kleidiga stuudiosse saabunud Luisa vastas saatejuhtidele aastapäeva vastuvõtuga seotud küsimuse peale, et tal ei ole praegu ei tervet ega ka poolt kleiti valmis. „Jube kurb, et Eesti kõige tähtsamast päevast on saanud selline, kuidas ma ütlen... kleidiparaad. Ma ei ole ise seda kunagi selliselt võtnud, minu jaoks on see olnud väga ilus ja väga tähtis päev aastas. Hommikul tuleb lippu heisata koos perega või siis olla Toompeal, kui see on tööga seotud, ja hiljem siis minna paraadile ning päev on päädinud alati presidendi vastuvõtuga,“ rääkis mullu märtsis parlamenti valitud Luisa.

Kuigi Luisa ise ühegi fraktsiooni ega komisjoni juhtkonda ei kuulu, sai tema pere siiski kutse, sest teatavasti oli tema abikaasa Taavi Rõivas Eesti peaminister. „Ja me oleme kindlasti minemas,“ ütles Luisa ja kordas seda kindlameelest veel saatejuhi Rauno Märksi täpsustuse peale üle.

„Oota, Taavi sai kutse? Sina kutset ei saanud?,“ küsis imestunult saatejuht Maris Kõrvits, mille peale Luisa vastas: „Taavi Rõivas sai koos abikaasaga kutse, et ma loodan siis, et mina olen see abikaasa,“ naljatles Luisa. Ta lisas siiski, et temale kui riigikogu liikmele kutset ei saadetud.