Sõõrumaa sõnab, et esimest korda õnnestus tal kõik oma lapsed ja lapselapsed saada ühe pildi peale, kui korraldas Alexela kontserdimajas etendust „Helisev muusika“. „See ei olnud kunagi varem õnnestunud, sest alati keegi õpib kuskil välismaal,“ selgitab ettevõtja.

„Minu lapsed on kõik võrdselt koheldud. Mina elan ausalt iseenda vastu, oma lähedaste vastu, ühiskonna vastu. Panustan tagasi oma juurtesse, oma peresse, lastesse, oma esivanemate mälestusse,“ ütleb Sõõrumaa.

Urmas Sõõrumaa (62) ja temast 36 aastat noorema kallima Alisa Meliku aasta on alanud suure rõõmusõnumiga. Pühapäeval, 7. jaanuaril nägi ilmavalgust paari esimene ühine laps, tütar. Urmasele on väike ilmakodanik üheksas järeltulija.

Beebi sai nimeks Sofia Alaia, mis on vana nimi ja omab ka spirituaalse taustaga lugu.

Vastsed vanemad on väga õnnelikud. Alisa, kelle jaoks on emaroll uus kogemus, ütleb, et tervis on tal hea ja ta tunneb end uues rollis väga rõõmsa ja rahulolevana. „Tänu Urmase toetusele tunnen end väga hästi. Ma olen väga õnnelik.“

Sõõrumaa ja Meliku lapseootus tuli ilmsiks septembris Janek Mäggi sünnipäeval Niguliste kirikus. Ettevõtja kandis seal šikki ülikonda, tema kaaslanna Alisa säras imelises hõbedases hõljuvas kleidis, mis ei jätnud palju ruumi kahtlusele, et Alisa on lapseootel. Tookord kommenteeris rõõmus isa, et beebiuudis vastab tõele. „Imeline elu jätkub!“ ütles Urmas.

Jaga
Kommentaarid