Möödunud kevadel leidis Prantsusmaal aset üks suurejoonelisemaid kuulsuste pulmi, kui abiellusid Lionel Richie tütar Sofia Richie ja Universal Music Groupi juhi Lucian Grainge’i poeg Elliot Grainge (30).

Nüüd teatas aga Sofia, et värske abielupaar ootab juba kuuendat kuud perelisa. 25-aastane modell jagas Instagramis Vogue’i fotosessiooni, kus oma beebikõhtu demonstreerib ning kuhu alla kirjutas: „Ma olen viimase kuue kuuga õppinud rohkem kui kogu oma senise elu jooksul.“

Staar paljastas ka oma lapse soo - nimelt on oodata perre tütart. „Meie südamed on täiendetud rohke armastusega,“ õhkas Sofia.

Sofia kirjeldas Vogue’ile antud intervjuus, et sai oma rasedusest teada juhuslikult, kui tal Pariisi moenädalal halb hakkas - ta arvas, et põhjuseks võis olla hoopis ajavööndite muutus ja lennuväsimus. Raseduses oli ta kindel alles pärast kolme testi tegemist. „Ta oli nii põnevil ja me mõlemad nutsime,“ vahendas Sofia tundeid pärast rasedusest teadasaamist ning viidates oma abikaasale. „Raske oli seda avalikkusega koheselt mitte jagada.“

Sofia ja Ellioti pulm toimus 2023. aasta aprillis hotellis du Cap-Eden-Rock, mis asub Lõuna-Prantsusmaal Antibes. See hotell on kuulsuste üheks lemmikpaigaks ning seal peatuvad Cannes’i filmifestivali ajal meelelahutusmaailma tipud. Sofia ja Elliot rentisid pulmade nädalaks välja terve hotelli, kus üks tuba maksab ligikaudu 2000 eurot ja kogu nädala majutus kokku umbes miljon eurot.