38-aastane Trachtenberg jagas veel mõni aeg tagasi ainult fotosid, mis olid temast tehtud juba aastate eest. Viimasel ajal on ta hakanud aina julgemalt näitama oma praegust välimust, kuid fännide reaktsioon on olnud kõike muud kui positiivne. Näitlejatari postituste all uuritakse, et miks ta nägu on „sisse vajunud“ ning ta näeb nõrk ja liiga peenike välja. Samuti on kommentaarides märgatud, et Trachtenbergi silmamunad on muutunud kollakaks, mis võib viidata mõnele väga tõsisele terviseprobleemile.

Mitmed USA tabloidid hakkasid spekuleerima, et staar on käinud noa all ning lasknud endale teha aina populaarsust koguvat operatsiooni, mille käigus eemaldatakse patsiendilt põsesarna ja lõuajoone vahel olevalt alalt rasv. Sellise protseduuri järel muutub näo üldpilt tunduvalt kõhnemaks ning jääbki mulje, et põsed on justkui „sisse vajunud“.

Nüüd on endine „Vampiiritapja Buffy“ ja „Kõmutüdruku“ staar otsustanud kommenteerida õelaid kommentaare ning selgitas, miks rahvas teda enam ära ei tunne. „Lõbus fakt: see ongi minu päris nägu. Ei mingit näljutamist ega muid toitumisprobleeme. Miks te peate olema õelad? Vaadake kalendrisse,“ kommenteeris Trachtenberg viidates sellele, et inimesed vananevadki ajaga.