De Niro sõnul on on 80-aastaselt pisitütrele isaks olemine suurepärane ja pakub talle ainult positiivseid emotsioone. „Kõik, mille pärast muretsen või mille pärast ma olen kuulnud, et peaksin muretsema, lihtsalt kaob, kui ma teda vaatan,“ lausus staar. „Ta vaatab ja jälgib mind väga omapärasel viisil,“ jätkas De Niro. „Ma ei tea, mis saab siis, kui ta vanemaks saab, aga ma tahan olla tema elus nii kaua kui võimalik ja seda nautida.“

„Killers of the Flower Moon“ staar De Niro teatas möödunud aasta maikuus intervjuus Entertainment Tonight Canadale, et tervitas äsja oma seitsmendat last. Kui intervjueerija küsis meelelahutajalt tema kuue lapse kohta, vastas De Niro, et tal on neid „tegelikult seitse“ ja lisas: „Mul just sündis laps“. Mõni päev hiljem jagas De Niro teises intervjuus, et uue lapse saamine ei olnud juhuslik - see oli planeeritud, vahendab HuffPost.

Seitsmenda lapse sai De Niro koos praeguse partneri Tiffany Cheniga, kes on võitluskunstide õpetaja. Esimesed kõlakad De Niro ja Cheni suhte kohta hakkasid levima 2021. aastal, kui neid märgati käsikäes Prantsusmaal jalutamas.

Varasematest suhetest on De Nirol veel kuus last, sealhulgas tütar Drena (52) ja poeg Raphael (47) oma esimese abikaasa Diahnne Abbottiga. Tal on ka 28-aastased täiskasvanud kaksikutest pojad Julian ja Aaron suhtest endise tüdruksõbra Toukie Smithiga. Oma teise abikaasa Grace Hightoweriga jagab De Niro poega Elliot (25) ja tütart Helen (13).