Cooperit ja Hadidi märgati Londonis viibides tänaval jalutamas ja romantiliselt käest kinni hoidmas. Pole kindel kas Hadid ja Cooper väisavad Londonit äri- või meelelahutuse eesmärgil, ent paar, keda seostati esmakordselt oktoobris, kinnitas lõpuks oma suhet, kui veetis tiigi ääres romantiliselt aega.

Hoolimata sellest, et Cooper ja Hadid mäarkasid neid jälitanud paparatsosid, kõndisid nad rõõmsameelselt käest kinni hoides edasi. Hiljem libistas tänavanurgal oodates Hadid oma käe ümber „Hangoveri“ staari vöökoha, kui nad vestlusesse sügavalt süvenesid.

28-aastane Hadid ja 49-aastane Cooper läksid neljapäeval juhuslikule jalutuskäigule mööda linnatänavaid pärast seda, kui nad kaks päeva varem New Yorgist välja lendasid.

Supermodell Hadid nägi šikk välja, kandes madalaid pruunikaid pükste, pruuni nahast bomber-jopet ja musti pükse. Ta täiendas vabaaja riietust väikese musta rahakoti, päikeseprillide ja kuldsete kõrvarõngastega.

Cooperi seljas sai näha musta kahekihilist mantlit ja musta salli ning jalas sõjaväe-mustrilisi pükse ja Nike’i tosse. Oma välimusele lisas ta juurde päikeseprillid ja sinise nokamütsiga.

Gigil on oma eelmisest suhtest One Directioni laulja Zayn Malikuga 3-aastane tütar Khai. Bradley kasvatab koos oma modellist ekskallima Irina Shaykiga 6-aastast tütart Lea de Seine’i.