63-aastasele saatejuhile Clarksonile tehti kiivalt saladuses hoitud operatsioon eelmise aasta oktoobris. Intervjuus paljastas Clarkson, et ta lükkas oma operatsiooni nädala võrra edasi, et pääseda „haledast“ spaapuhkusest koos oma tüdruksõbra Lisa Hoganiga, sest „isegi haiglas viibimine oleks lõbusam“.

„Mul oli 5-sentimeetrise läbimõõduga tsüst, mis ei ole enam tsüst,“ meenutas Clarkson. „Ma mõtlesin, et ma pean operatsioonile nagunii millalgi minema - lähen siis juba praegu.“

Clarksoni sõnul ei olnud tsüst halvaloomuline, kuid terviseprobleemi tõttu võttis ta kaalust alla mitmeid kilosid. „Sellest ei oleks kunagi vähki saanud,“ kinnitas mees.

Telenägu lisas, et loobus ka alkoholist mõneks ajaks pärast operatsiooni, ent ta ei tunne, et see oleks kuidagi tema tervisele positiivselt mõjunud, vahendab Yahoo Movies.

Jeremy Charles Robert Clarkson on inglise autoajakirjanik ja kirjanik. Ta sai laiemalt tuntuks BBC autosaatega „Top Gear“, mida juhtis koos Richard Hammondi ja James Mayga. Praegu kirjutab ta iganädalasi kolumne ajalehtedele The Sunday Times ja The Sun. Alates 2018. aastast on Clarkson juhtinud ITV saadet „Kes tahab saada miljonäriks?“.